'Duitse clubs strijden om Álvarez; één club is concreter'

11 mei 2023, 23:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Borussia Dortmund loopt voor op Bayern München om Edson Álvarez van Ajax over te nemen. De club van onder andere oud-Ajacied Sebastien Haller heeft zich al concreet gemeld voor de Mexicaan bij de Amsterdammers. Der Rekordmeister is nog niet bij Ajax geweest voor de international van Mexico. 

Dortmund heeft serieus interesse in Álvarez en ligt volgens BILD voor op Bayern München in de onderhandelingen. Die Schwarzgelben hebben contact opgenomen met Ajax en navraag gedaan naar de speler. 

Artikel gaat verder onder video

Bij Dortmund spelen oude bekenden uit de Eredivisie. Sebastien Haller en Nederlander Donyell Malen verblijven in de stad in Noordrijn-Westfalen. Bij Bayern kan Álvarez ook een aantal oude bekenden tegenkomen. Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazaroui en Ryan Gravenberch spelen in Beieren. 

Het kan zijn dat er nog andere clubs in Amsterdam langskomen om Álvarez te benaderen. Naar verluidt moet de Mexicaan, volgens Mike Verweij, rond de veertig miljoen euro gaan kosten. Het is nog maar de vraag of Bayern een stapje extra wil zetten om de veelvoudig kaartenpakker te contracteren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen