Feyenoord-kampioen van 2017 zet punt achter loopbaan: fans reageren massaal op Twitter

24 mei 2023, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Brad Jones zet per direct een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. De 41-jarige doelman vindt het mooi geweest en laat dat op Twitter weten aan de buitenwereld. Jones is in Nederland vooral bekend vanwege zijn periode bij Feyenoord, waarmee hij in 2017 kampioen van Nederland werd.

'Het is tijd om mijn handschoenen aan de wilgen te hangen en deze reis tot een eind te brengen. Die reis bracht me over de hele wereld, iets waar ik als jonge jongen alleen maar van kon dromen. Ik heb het voorrecht gehad om met enkele grote spelers te voetballen en te werken met geweldige trainers. De fans van al mijn clubs wil ik bedanken voor hun steun. Het is geweldig dat ik onderdeel mocht zijn van de historie van jullie clubs', schrijft Jones op Twitter.

Artikel gaat verder onder video

Jones stond tussen 2016 en 2018 twee seizoenen onder de lat bij Feyenoord. Met de Rotterdammers pakte hij de landstitel, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal. Op Twitter reageren er dan ook veel fans van Feyenoord op het bericht van de doelman. 'Bedankt voor alles, Brad. Hopelijk zien we je snel in Rotterdam. Voor altijd een kampioen', slingert een supporter de wereld in. 'Gefeliciteerd met een geweldige loopbaan, Brad. We kunnen je niet genoeg bedanken voor wat je voor Feyenoord hebt gedaan!', is een andere reactie.

De routinier begon zijn loopbaan in Engeland bij Middlesbrough. Daarna trok hij langs Shelbourne, Stockport County, Rotherham United, Blackpool, Sheffield Wednesday, Liverpool, Derby County, Bradford City, NEC Nijmegen, Feyenoord en Al-Nassr. De afgelopen jaren stond Jones nog onder contract bij Perth Glory in zijn geboorteland Australië. Tussen 2007 en 2018 speelde hij zes interlands voor de nationale ploeg. Jones hoopt actief te blijven in de voetballerij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen