'Ajax wil Sánchez laten gaan en heeft interesse in Deens jeugdinternational'

18 juni 2023, 12:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft een oog laten vallen op rechtsback Anton Gaaei van het Deense Viborg FF. Nadat technisch directeur Sven Mislintat de technische staf heeft samengesteld, zijn de pijlen nu gericht op het versterken van de spelersselectie. Jorge Sánchez zou mogen vertrekken uit Amsterdam. 

Gaaei moet de tweede aankoop van Mislintat worden bij Ajax, meldt De Telegraaf op zondagochtend. Eerder werd Branco van den Boomen transfervrij overgenomen van Toulouse. De Deens jeugdinternational moet zo’n vier miljoen euro gaan kosten. 

Artikel gaat verder onder video

Waar Gaaei moet komen, mag Sánchez vertrekken bij Ajax. De Mexicaans international kwam vorig seizoen voor 5 miljoen euro over van Club America, maar heeft nooit overtuigd in Amsterdam. Devyne Rensch kan ook nog altijd op die positie spelen. 

De echt grote investeringen voor het aankomende seizoen zijn er nog niet, maar het aankomende vertrek van Edson Álvarez, die afgelopen vrijdag een persoonlijk contractvoorstel heeft gekregen van Borussia Dortmund, kan dat snel gaan gebeuren. De Duitsers willen rond de 35 miljoen euro betalen voor de Mexicaan betalen. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen