'De Vrij tekent vlak voor het aflopen van zijn contract een nieuwe verbintenis'

15 juni 2023, 20:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Stefan de Vrij gaat zijn contract bij Internazionale met twee jaar verlengen en ligt tot de zomer van 2025 vast. Zijn contract liep deze zomer af en ondanks wat minder speeltijd gaat de verdediger toch nog twee jaar door bij de verliezend Champions League-finalist van dit seizoen. 

Dit jaar speelt De Vrij wat minder dan voorheen bij Inter. Dit seizoen spelen vooral Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi en Milan Skriniar achterin. In de finale van de Champions League moest de Nederlander zelfs Matteo Darmian voor zich dulden. 

Artikel gaat verder onder video

De zaakwaarnemer van De Vrij is volgens de doorgaans goed ingelichte Fabrizio Romano op donderdagavond in het hoofdkantoor van Inter om de deal af te ronden. De Oranje-international gaat tekenen tot de zomer van 2025. 

Door het gebrek aan speeltijd bij Inter is De Vrij ook niet opgeroepen voor het Nederlands elftal in de Nations League-campagne. Oranje verloor woensdagavond met 4-2 na verlenging van Kroatië en moet zondag tegen de winnaar van Italië en Spanje spelen in de wedstrijd om de derde of vierde plaats. 

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen