Feyenoord en Newcastle verrassen met transferdeal om achttienjarige aanvaller

12 juni 2023, 19:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Landskampioen Feyenoord heeft zich versterkt met de verdiensten van Yankuba Minteh. De achttienjarige aanvaller komt op huurbasis over van Newcastle United, dat hem vandaag overnam van het Deense Obense BK. 

Minteh wordt voor één seizoen gehuurd door de Rotterdammers en sluit op 1 juli aan bij de selectie van Arne Slot. De komst van Minteh kan gezien worden als een verrassing. Newcastle nam de Gambiaan vandaag voor zo'n zeven miljoen euro over van Obense. De aanvaller zal echter nog een jaartje moeten rijpen in de Eredivisie voordat hij bij de Engelse club aan de bak kan. 

Minteh, die ook al interlands speelde voor het nationale team van Gambia, verruilde vorig jaar Steve Biko FC voor Obense en maakte een prima indruk in zijn eerste seizoen. In zeventien competitiewedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en vier assists. 

Eerder vandaag versterkte Feyenoord zich al met Brighton & Hove Albion-verdediger Antef Tsoungui. De twintigjarige Belg keert transfervrij naar de Eredivisie-kampioen. Ook werd bekend dat Arne Slot gesproken heeft met Crysencio Summerville. De aanvaller van Leeds United heeft een verleden bij de Rotterdammers en wordt gezien als uitstekende aanwinst. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

schiet lekker op, opleiden voor anderen, net als Nelson, ging die net lekker draaien en weg was ie, geef dan de eigen jeugd maar een kans alhoewel ik niet zou weten wie die positie zou kunnen overnemen met betere resultaten, blijft toch een dilemma waarschijnlijk als zij van deze nietszeggende of of weinig interessante voetballertjes binnenhalen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen