Feyenoord staakt pogingen: transferdoelwit is te duur

21 juli 2023, 20:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft voorlopig de pogingen gestaakt om Arsen Zakhryan over te nemen van Dinamo Moskou, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers willen niet voldoen aan de vraagprijs van de Russische club.

Dinamo Moskou verlangt meer dan vijftien miljoen euro voor de twintigjarige middenvelder, die bij de club uit de Russische hoofdstad beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt. Ajax informeerde deze zomer naar verluidt ook bij Dinamo Moskou naar de beschikbaarheid van de aanvallende middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

Waar Feyenoord op dit moment geen werk meer maakt van de komst van Zakhryan, probeert de kampioen van de Eredivisie nog wel om Luka Ivanusec te halen. Een akkoord met Dinamo Zagreb is vooralsnog echter nog niet bereikt. Er zit een 'ruim gat' tussen vraag en aanbod.

Dennis te Kloese blijft desalniettemin in gesprek met de Kroatische club, die met Josip Sutalo mogelijk nog een speler aan een Nederlandse club kwijtraakt. Ajax probeert de centrale verdediger te strikken als vervanger van Jurriën Timber. Ook de Amsterdammers zijn er nog niet in geslaagd overeenstemming te bereiken met Dinamo Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen