Benjamin Pavard is cruciale factor in mogelijke transfer van zowel Lutsharel Geertruida als Perr Schuurs

25 augustus 2023, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Benjamin Pavard lijkt bezig aan zijn laatste weken bij Bayern München. De Franse rechtsback meldde zich deze week ‘ziek’, en het ziet er naar uit dat hij daarmee een transfer naar Internazionale wil forceren. Mocht de Italiaanse Champions League-finalist er niet uitkomen met Pavard, geldt Perr Schuurs als een van de alternatieven.

Dat meldt onder meer Tuttosport. De oud-verdediger van Ajax en Fortuna Sittard is in beeld bij Nerazurri om ploeggenoot te worden van onder meer Stefan de Vrij en Denzel Dumfries. Het contract van Schuurs bij zijn huidige club Torino loopt nog door tot medio 2026, waardoor Inter de portemonnee zou moeten trekken willen ze zaken doen met de Nederlander. Italiaanse bronnen weten dat er een prijskaartje van ongeveer dertig miljoen euro aan hem vasthangt.

Artikel gaat verder onder video

Het is geen geheim dat Nederlandse verdedigers er uitstekend opstaan in Europa. Micky van der Ven verkaste deze zomer naar Tottenham Hotspur en Jurriën Timber naar Arsenal. Ook voor Lutsharel Geertruida van Feyenoord lonkt er een toptransfer naar Bayern München. Al hangt deze transfer voor een groot deel af van de toekomst van Pavard.

Mocht Pavard dus níet naar Inter vertrekken, is de kans groot dat Geertruida ook níet naar Bayern zal vertrekken. In dat geval is de kans dus wél aanwezig dat Schuurs een droomtransfer kan maken naar de Italiaanse grootmacht. BILD-journalist Tobi Altschäffl meldde dat Geertruida fungeert als ‘topkandidaat’ bij Bayern, al hangt die deal wel af van de transfersom die de club kan ontvangen voor Pavard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen