Een van de meest gehate speler door Ajax-fans is onsportieve streken nog niet verleerd

7 augustus 2023, 18:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De naam Deyverson zal bij weinig Ajacieden positieve herinneringen doen oproepen. De Braziliaanse aanvaller speelde in seizoen 2019/2020 met Getafe tegen Ajax in de achtste finale van de Europa League. De Spaanse club wist, onder aanvoering van Deyverson, met behoorlijk frustrerend spel en gedrag de Amsterdamse club uit te schakelen. Na beelden uit de Braziliaanse competitie kan men concluderen dat Deyverson zijn onsportieve maniertjes nog niet heeft afgeleerd.

De 32-jarige aanvaller staat op dit moment onder contract bij Cuiabá. Met die club nam hij het vannacht op tegen Flamengo. Na 65 minuten speeltijd stond Cuiabá, enigszins verrassend, met 2-0 voor, waarna de grote Deyverson-show werd ingezet. De spits stortte ter aarde en greep naar zijn enkel. Vervolgens maakte hij een gebaar naar zijn teamgenoten om rustig aan te doen en ging hij opnieuw met ‘pijn’ richting de grasmat.

Uiteindelijk kon de Braziliaan, natuurlijk, gewoon doorspelen. Uitgerekend hij bepaalde later in de wedstrijd de einduitslag met de derde en laatste treffer. Bekijk hieronder de beelden van de streken van Deyverson.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen