Fabrizio Romano meldt nieuwe club die geïnformeerd heeft naar Johan Bakayoko

11 augustus 2023, 20:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De belangstelling in Johan Bakayoko wordt steeds serieuzer. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft het naar de Premier League gepromoveerde Burnley geïnformeerd naar de diensten van de jonge aanvaller. Bakayoko zou er naar verluidt uitstekend op staan bij de formatie van trainer Vincent Kompany.

De Belg presteerde afgelopen weken naar behoren en heeft zich daardoor nog meer in de kijker gespeeld bij Europese clubs. Eerder werd bekend dat onder meer Paris Saint-Germain en Napoli de vleugelflitser op de korrel hebben, en daar voegt Burnley zich nu bij. Het is echter algemeen bekend dat Bakayoko niet voor een appel en een ei mag vertrekken uit Eindhoven.

Artikel gaat verder onder video

Dat weet ook Romano, die in zijn bericht op X duidelijk maakt dat PSV een behoorlijke transfersom verlangt. “Maar Burnley is in ieder geval geïnformeerd”, voegt de Italiaan eraan toe. Later meldt Rik Elfrink dat Napoli Bakayoko ziet als de vervanger van oud-PSV’er Hirving Lozano, die mogelijk gaat vertrekken bij de kampioen van Italië. Bakayoko heeft aangegeven dat hij graag bij PSV blijft. Desondanks bestaat er altijd een kans dat spelers dan alsnog vertrekken, mochten er hoge bedragen over de tafel komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen