Leonne Stentler: ‘Schaamteloos, dit is zo’n dikke middelvinger naar iedereen’

25 augustus 2023, 23:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Leonne Stentler volgt de rel rondom de Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales en bondscoach Jorge Vilda van de Spaanse vrouwenploeg met bovengemiddelde interesse. Het gerucht dat Vilda een nieuw vierjarig contract aangeboden zou hebben gekregen van Rubiales, is bij de oud-voetbalster en analist in het verkeerde keelgat geschoten.

Rubiales en Vilda liggen beiden onder vuur sinds de eerder deze maand door Spanje gewonnen WK-finale tegen Engeland (1-0). Rubiales gaf speelster Jenni Hermoso een kus op de mond tijdens de festiviteiten na afloop, terwijl Vilda in opspraak raakte omdat hij bij het vieren van het winnende doelpunt van Olga Carmona een vrouwelijke assistent-trainer bij de borst greep.

Artikel gaat verder onder video

In Spanje wordt het gedrag van Rubiales en Vilda publiekelijk afgekeurd. Veel mensen eisen het ontslag van beiden, maar zowel Rubiales en Vilda weigert vooralsnog uit eigen beweging te vertrekken. Sterker nog: Rubiales heeft Vilda naar verluidt een nieuw vierjarig contract aangeboden ter waarde van liefst 500.000 per jaar.

Dat gerucht is bij Stentler absoluut niet in goede aarde gevallen. “Schaamteloos, dit is zo’n dikke middelvinger naar iedereen”, reageert de analist vrijdagavond furieus via X, het nieuwe Twitter. “Ik heb medelijden met de speelsters die zich al decennialang in zo’n toxische omgeving moeten groot houden. En ONDANKS deze shit wereldkampioen zijn”, aldus de oud-voetbalster.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze heeft gelijk daar niet van . Maar ze staat ook wel graag in de belangstelling en weer wil erg deugen . Ze wil zo graag DE voetbalanalist van nederland zijn

Danny86
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Idd ja ze heeft gelijk maar ze is alleen maar irritant als analist bij wedstrijden van de heren..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen