Luis Suárez woest en vooral verbijsterd na onsportieve actie van tegenstander

28 augustus 2023, 15:29   Bijgewerkt: 5 december 2023, 00:40
Foto: © SporTV

Luis Suárez is op zijn 36ste nog net zo fanatiek als hij tijdens zijn hoogtijdagen was. Zondagnacht was de Uruguayaanse aanvaller tijdens de wedstrijd tussen Grêmio en Cruzeiro betrokken bij een opmerkelijk voorval, waar hij op kenmerkende wijze op reageerde.

De wedstrijd zat in de blessuretijd van de eerste helft toen er bij de zijlijn een overtreding op Suárez werd gemaakt. De oud-aanvaller van FC Groningen en Ajax ging schreeuwend naar de grond en attendeerde de scheidsrechter erop dat zijn rechterschoen niet meer om zijn hiel zat. Vervolgens gaf Suárez met een schoppende beweging het laatste zetje.

Artikel gaat verder onder video

Marlon, een verdediger van Cruzeiro, zag het gebeuren, pakte de schoen en gooide 'm buiten de lijnen. Verbijsterd, vragend om een gele kaart en zonder rechterschoen liep Suárez naar de scheidsrechter, die Marlon op advies van de vierde official op de bon slingerde. Dat was voor Suárez niet afdoende; hij ging nog even door met klagen.

Gremio de wedstrijd tegen Cruzeiro met 3-0. Suárez was goed voor het openingsdoelpunt en verzorgde bovendien een assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als er iemand niet mag zeuren over onsportief gedrag is het Suarez wel 😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen