PSV denkt vlak voor transferdeadline aan aanwinst van tien miljoen euro

31 augustus 2023, 17:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft onlangs geïnformeerd naar César Montes, zo weten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De verdediger, 38-voudig international van Mexico, wil weg bij Espanyol en ziet PSV wel zitten, schrijft journalist Marco Timmer van VI. Almería heeft ook interesse in Montes, aan wie een prijskaartje van tien miljoen euro hangt.

Espanyol nam Montes in januari voor acht miljoen euro over van Monterrey. De club degradeerde echter naar het tweede niveau en daarom wil Montes op zoek naar een nieuwe uitdaging. PSV hoopt voor de deadline van vrijdag een nieuwe verdediger te strikken; Davinson Sánchez, Zeno Debast, Miles Robinson en Jarrad Branthwaite werden al genoemd.

Montes speelde op het WK nog in alle groepswedstrijden van Mexico mee. Zijn contract bij Espanyol loopt door tot de zomer van 2028.

Artikel gaat verder onder video

PSV hoopt zich voor het verstrijken van de deadline ook nog te versterken met Hirving Lozano. "Bronnen rond Hirving Lozano laten weten dat er volledig vertrouwen is dat een transfer naar PSV gewoon wordt gerealiseerd voor het verstrijken van de transferdeadline", schrijft Timmer daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen