Alisha Lehmann komt met pikante onthulling: 'Topvoetballer bood mij een ton voor een heet nachtje...'

11 oktober 2023, 07:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Aston Villa-speelster Alisha Lehmann (28) heeft in een podcast van een Duitse rapper een pikante onthulling gedaan. Tijdens een bezoekje aan een nachtclub in Miami zou een niet bij naam genoemde topvoetballer haar honderdduizend euro hebben aangeboden om seks met hem te hebben.

Dat schrijft de Duitse krant BILD. De anonieme voetballer ("een heel bekend persoon", volgens Lehmann) stuurde in eerste instantie een appje naar de Zwitserse voetbalster zelf, maar toen die daar niet op reageerde ontving haar beveiliger een bericht. "Ik betaal Alisha 100.000 euro voor één nacht", viel daarin te lezen.

Artikel gaat verder onder video

Lehmann hoefde naar eigen zeggen niet lang na te denken over het voorstel: "Geen kans!", wordt de speelster geciteerd. "En hoe dan ook: 100.000 euro maar?", voegt ze daar aan toe. "Natuurlijk gaf ik geen antwoord, het was gek", besluit ze haar reactie. Later zou de zaakwaarnemer van de betreffende voetballer ook enkele berichten naar de eerdergenoemde beveiliger hebben gestuurd in de hoop dat ze alsnog overstag zou gaan, maar Lehmann hield voet bij stuk.

Hoewel veel mensen nieuwsgierig zijn welke voetballer precies met dit voorstel kwam, wil Lehmann zijn identiteit niet uit de doeken doen. Dat zou ze in de toekomst eventueel wel kunnen doen: 'Ik heb zijn bericht nog steeds, hij is een beetje dom geweest", vertelt de voetbalster.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen