'Als hij bij Feyenoord speelt, zie ik opeens mogelijkheden voor Twente'

28 oktober 2023, 14:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Leon ten Voorde ziet plots mogelijkheden voor FC Twente tegen Feyenoord als Marcos López zondag aan de aftrap verschijnt in de Grolsch Veste. De 23-jarige verdediger kende donderdagavond een ongelukkige invalbeurt in de Champions League-wedstrijd tegen Lazio (3-1).

López kwam halverwege de wedstrijd binnen de lijnen voor Bart Nieuwkoop en veroorzaakte in de slotfase een penalty na een onbeholpen overtreding. "Dat is de enige hoop voor Twente, dat hij zondag speelt”, stelt Ten Voorde aan tafel bij Voetbalpraat. “Als López speelt, zie ik opeens mogelijkheden voor Twente."

Artikel gaat verder onder video

De journalist van Tubantia, die Twente op de voet volgt, vindt dat López de achilleshiel van Feyenoord is. "Hij speelde wel heel erg matig. Hij beging natuurlijk een ongelooflijk stomme overtreding. Vervolgens kreeg Lazio nog een kans op de 3-2 en daarna kwam er nog blessuretijd. Hij kan de wedstrijd gewoon op zijn kop zetten."

Dat Feyenoord de favoriet is om de wedstrijd tegen Twente te winnen, is volgens Ten Voorde duidelijk. "Iedereen in Enschede en omgeving heeft woensdag naar Feyenoord gekeken. Als dit het niveau is van Feyenoord op dit moment, dan wordt het wel heel lastig karwei om de ongeslagen serie te verlengen", doelt hij op het feit dat Twente al een behoorlijke tijd niet meer een thuiswedstrijd in de Eredivisie heeft verloren.

Is López de achilleshiel van Feyenoord?

Laden...
755 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is heel leuk maar die speelt alleen als er nood aan de man is.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spuit 11 geeft ook modder. Lopez is toch geen basisspeler man !

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leon ten Voorde wil je spelen tegen 1 speler of tegen een heel team. Wat een gekke opmerking en je bent niet goed bij je verstand schijnbaar. Punt 1 staat hij er niet in en staat gewoon Nieuwkoop rechtsback. Mocht die niet kunnen spelen dan zal Lopez echt niet spelen maar helaas wie je ook bent veel verstand van voetballen heb je niet helaas. Maar ja je bent ook maar een journalist van niets.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen