Fabrizio Romano wijst volgers op Eredivisie-speler die 'speciaal seizoen' doormaakt

23 oktober 2023, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / NOS

Fabrizio Romano heeft zijn volgers geattendeerd op de goede prestaties van Walter Benítez in het shirt van PSV. De dertigjarige keeper maakt volgens de transferspecialist een 'speciaal seizoen' door.

De uitstekende resultaten van PSV in de Eredivisie zijn mede te danken aan de defensieve stabiliteit. Benítez incasseerde in negen wedstrijden nog maar drie doelpunten. "PSV heeft tot nu toe alle competitiewedstrijden gewonnen, mede dankzij Benítez", schrijft Romano op X. "Hij staat tot de zomer van 2025 onder contract bij PSV. Voor volgend jaar is hij er zeker eentje om in de gaten te houden."

Artikel gaat verder onder video

PSV nam Benítez vorig jaar zomer transfervrij over van OGC Nice. De Argentijnse keeper won in de voorbereiding de concurrentiestrijd van Joël Drommel en heeft sindsdien zijn plek onder de lat niet weggegeven. Inmiddels staat de teller van Benítez in Eindhovense dienst op 58 officiële wedstrijden, waarin hij 64 doelpunten om de oren kreeg en twintig keer zijn doel schoon hield.

Met PSV is Benítez dit seizoen nog foutloos in de Eredivisie. De Eindhovenaren staan na negen wedstrijden op 27 punten. Afgelopen weekend werd er voor eigen publiek met 3-1 gewonnen van Fortuna Sittard. In de blessuretijd moest Benítez na een raak geschoten penalty van Kaj Sierhuis de bal uit het net vissen.

Is Benítez de beste keeper van de Eredivisie?

Laden...
126 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV nog ongeslagen met Benitez en 2 punten op AZ en 4 punten voorsprong op Feyenoord wel knap.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ondanks dat ze goed spelen, heeft u ook gezien tegen welke tegenstanders... Als ze een betere ploeg krijgen hebben ze het ook moeilijk. Ben benieuwd tegen Az, Twente Feyenoord en zelf Ajax hoe ze dan staan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen