Feyenoord met nieuw gezicht in de opstelling tegen Vitesse

21 oktober 2023, 19:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zoals aangekondigd Justin Bijlow zijn basisplaats terug gegeven in het doel van de Rotterdammers. De sluitpost neemt in het Eredivisie-treffen met Vitesse de plek van Timon Wellenreuther weer over. Verder staan de verwachte namen aan de aftrap in De Kuip.

De keeper was enkele maanden absent wegens een polsblessure en moest vervangen worden door Wellenreuther. De Duitse stand-in presteerde naar behoren, maar zal dus terug verhuizen naar de reservebank. Bijlow kwam dit seizoen alleen nog maar in actie tijdens de openingswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0). Wellenreuther zit net als Kostas Lamprou wel gewoon op de bank.

Dat geldt niet voor Gernot Trauner, die helemaal ontbreekt op het wedstrijdformulier van Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers wordt opnieuw vervangen gaan worden door Bart Nieuwkoop. Nieuwkoop was twee weken geleden, tegen PEC Zwolle (0-2 zege) ook al de vervanger van de geblesseerde Trauner. Geertruida draagt daarom de aanvoerdersband van de Rotterdammers.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen