Opstelling Ajax: Maduro puzzelt met formatie tegen PSV

29 oktober 2023, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hedwiges Maduro heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd voor de topper tegen PSV. Achterin staat Gaston Avila in de basis, op het middenveld Branco van den Boomen en Kristian Hlynsson, waardoor Steven Berghuis vermoedelijk als rechtsbuiten start. De oefenmeester staat voor het eerst als eindverantwoordelijke langs de lijn staat bij Ajax in de Eredivisie.

Diant Ramaj staat opnieuw onder de lat. Hij krijgt de voorkeur boven Remko Pasveer en maakt zijn debuut in de Eredivisie. De verdediging bestaat uit Anton Gaaei, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Avila; het middenveld wordt gevormd door Kenneth Taylor, Branco van den Boomen en Hlynsson, terwijl Steven Berghuis, Brian Brobbey en Steven Bergwijn voorin staan. Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen PSV zei Maduro al dat Van den Boomen ‘goed inviel’ tegen Brighton en daarom in de basis staat. Die gaat dan ten koste van Benjamin Tahirović.

Artikel gaat verder onder video

Het zou ook zo kunnen zijn dat Maduro voor een versterkt middenveld kiest, waarbij Brobbey en Bergwijn samen wat meer voorin te zien zullen zijn. Daarover zullen de interviews voor de wedstrijd in het Philips Stadion duidelijkheid moeten bieden. Borna Sosa en Carlos Forbs zijn niet fit en zit ook niet bij de wedstrijdselectie.

Opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Avila; Van den Boomen, Van den Boomen, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maduro moet gewoon oprotten naar suriname

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen