PSV'er de gebeten hond tegen Ajax: 'Nooit meer opstellen'

29 oktober 2023, 15:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV is door Ajax in de eerste helft op verschillende vlakken afgetroefd. De Eindhovenaren zien er vooral verdedigend ontzettend instabiel uit en mogen van geluk spreken dat de bezoekers slechts twee doelpunten hebben gemaakt. Vooral Brian Brobbey had kansen op meer dan zijn ene doelpunt, die hij tot dusver maakte.

Dat had volgens de fans van PSV vooral te maken met het dramatische optreden van PSV-verdediger André Ramalho. De achterhoedespeler ging de mist in bij de tweede goal van de Amsterdammers, maar ging nog een aantal keer niet vrijuit bij de verdedigende situaties. De supporters roepen op X aan Peter Bosz massaal op om de Braziliaan naar de kant te halen.

Artikel gaat verder onder video

Ook de analisten van ESPN zagen hoe Ramalho keer op keer afgetroefd werd door Brobbey. "Die speelt geweldig, maar had echt vaker moeten scoren", wist Kees Kwakman. Het duel in Eindhoven loopt iets uit, vanwege een reanimatie in de eerste helft. De reanimatie werd door ESPN (uiteraard) buiten beeld gehouden, maar de reden van het tijdelijk stilliggen van de wedstrijd werd weggegeven door arbiter Danny Makkelie, die met zijn handen denkbeelden een hartmassage gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen