Van Hanegem: 'Spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt, maar Feyenoord heeft...'

15 oktober 2023, 21:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Willem van Hanegem is enorm onder de indruk van de ontwikkeling die Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman doormaakt. Volgens De Kromme kan de linkspoot het ‘allerhoogste bereiken’ in de voetballerij.

Dat schrijft het Feyenoord-icoon in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. “Kijk, spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt en daar de nieuwe Rijkaard, Bergkamp of Van Basten genoemd. Bij Feyenoord-spelers is dat veel minder. Maar Hartman, die kan echt het allerhoogste bereiken, zeker als hij in de komende vier wedstrijden in de Champions League en in de resterende interlands deze lijn weet door te trekken”, stelt de oud-international.

Artikel gaat verder onder video

“Die jongen is er pas bij gekomen toen Feyenoord de Conference League-finale al had gespeeld. Pas een kleine anderhalf jaar draait hij nu mee. Die gozer heeft heel veel in huis. Ja, voldoende om na Feyenoord bij een enorm grote club terecht te komen”, voorspelt Van Hanegem over de verdediger van Feyenoord, die op het veld ook al een stuk rustiger is geworden.

“Vorig seizoen in de Klassieker tegen Ajax werd hij al snel naar de kant gehaald omdat hij op het randje balanceerde van een rode kaart. Dat kun je nu bijna niet meer geloven. Zo stabiel, zo agressief in zijn spel, zoveel power om aan te vallen”, is Van Hanegem onder de indruk van Hartman, die vrijdagavond tegen Frankrijk met een doelpunt debuteerde als international van Nederland.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed gezegd van Willem.

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De calimero heeft weer gesproken. Wat zit er een haat jegens Ajax

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Opgekropte jaloezie en frustratie na zoveel jaren diepe dalen.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

😂😂😂 Stumpers, het zal jullie de komende maanden nog zwaar gaan vallen

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben geen idee hpe dat gelul van hun nu klinkt . Toen het goed ging moesten wij niet zeuren etcetc . Moet je nu eens kijken met wat voor reacties ze komen . Media dit en dat huilhuil

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuuuuurlijk Willem je hebt gelijk, maar weeeeer Ajax dit Ajax dat er bij betrekken, King heeft in deze gelijk. Ajax is geen Feijenoord en omgekeerd ook niet, net als Willem van Hanegem geen Johan Cuiff is. Waar wil je heen met deze zinloze vergelijking Willem ? JA !!!! Willem ook ik vind Hartmann de revelatie van dit seizoen. Hij is de beste LB die wij op dit moment hebben en wat dit betreft heb je gelijk hij wordt een grote, maar niet in de ED wel elders.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eens een Feijenoorder altijd een Feijenoorder, ook altijd lekker objectief die kromme.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen