Ajax raakt na Van den Boomen nog een speler kwijt met knieblessure: einde kalenderjaar

28 november 2023, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax moet het voorlopig stellen zonder Remko Pasveer. De ervaren sluitpost heeft een knieblessure opgelopen, waaraan hij vrijdag wordt geopereerd. Eerder viel ook Branco van den Boomen weg bij de Amsterdammers met een kwetsuur aan zijn knie.

Pasveer (40) hoopt na de jaarwisseling weer aan te sluiten bij de hoofdmacht van trainer John van 't Schip, die met Diant Ramaj een andere eerste keuze heeft onder de lat bij Ajax. Gerónimo Rulli zat dit weekend ook weer bij de selectie, Pasveer maakte toen ook al geen onderdeel meer uit van de groep vanwege deze blessure. Charlie Setford zat net als Rulli bij de wedstrijdselectie, omdat ook Jay Gorter met een blessure kampt.

Artikel gaat verder onder video

Eerder dit seizoen lag de goalie ook al een langere tijd uit de roulatie: Pasveer brak twee middenhandsbeentjes op de training en lag maanden uit de roulatie. Daardoor speelde hij dit seizoen nog geen enkele officiële wedstrijd voor Ajax, dat ook melding maakt van de blessure van Jong Ajax-verdediger Mateja Milovanovic, die maandag al met succes werd geopereerd aan zijn knie.

"Na de winterstop hopen Pasveer en Milovanovic weer bij de selecties van Ajax 1 en Jong Ajax aan te sluiten", schrijven de Amsterdammers via het clubkanaal over het herstel van Pasveer en Milovanovic. Naast Pasveer en Van den Boomen ontbreekt momenteel ook Sivert Mannsverk langdurig, terwijl dit weekend Josip Sutalo, Brian Brobbey en Amourricho van Axel Dongen ontbraken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Geen nieuws, een vierde keeper! Die mis je niet. Belangrijker is wie eerste keeper wordt: Ramaj of Rulli. Ik hoop Ramaj, Rulli blunderde in de voorbereiding en het einde van vorig seizoen opzichtig.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Rulli kun je nog altijd als reserve onderlat gebruiken bij de pupillen , zeiden wij vroeger altijd 😆😆

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen