Peter Bosz pakte PSV-speler keihard aan: ‘Grootste lulverhaal dat ik ooit heb gehoord!’

23 december 2023, 09:43
Foto: © Imago

Voetballen in de hoogste intensiteit is een van de belangrijkste redenen dat PSV momenteel onverslaanbaar is. Peter Bosz licht in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad toe dat hij na zijn komst aan de gang is gegaan met dit aspect en benoemt een aantal PSV-spelers die in het begin van het seizoen nog niet voldoende presteerden op het gebied van sprints.

“De beste spelers moet je ervan overtuigen dat ze moeten sprinten en alles op de hoogste intensiteit moeten doen. Iedere speler bij PSV moet continu klaar zijn om te sprinten. Punt”, begint de succestrainer tegenover het AD. Bosz noemt een aantal spelers die hij hierop aansprak. “Jordan Teze, Patrick van Aanholt en Oliver Boscagli, elke training stonden die met sprints onderaan”, zegt de oefenmeester.

Artikel gaat verder onder video

Bosz sprak het drietal hierop aan en kreeg reactie van Teze. “Trainer, ik sta altijd goed”, reageerde de rechtsback van de Eindhovenaren. “Grootste lulverhaal dat ik ooit heb gehoord! Je moet meer doen op de training”, antwoordde Bosz fel. “Maar ze hebben al enorme stappen gemaakt”, vervolgt de trainer.

Arne Slot, ook aanwezig tijdens het interview, merkte de hoge intensiteit bij PSV al eerder op. “Iedereen die PSV nu ziet spelen, ziet het. Dat de intensiteit hoger ligt dan vorig seizoen. En daardoor is het – voorlopig – heel lastig om van jullie te winnen. De spelers die vorig seizoen ook al wedstrijden konden beslissen, zijn fysiek meer gaan leveren”, zegt de oefenmeester van Feyenoord.

Kan Feyenoord PSV nog inhalen na de winterstop?

Laden...
5168 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Theodorus67
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zwaar over het paard getild Van Aanholt is middelmaat. Teve daar iets onder.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen