Officieel: Ajax verraadt komst van Jordan Henderson op bizarre wijze

18 januari 2024, 20:35   Bijgewerkt: 18 januari 2024, 20:41
Foto: © Imago/ProShots

Ajax heeft de transfer van Jordan Henderson donderdagavond op bizarre wijze verraden. Op de clubsite van de Amsterdammers kunnen supporters die het uitshirt van de club willen kopen namelijk nu al kiezen voor de naam van Henderson achter op het shirt. Ajax heeft de komst van de Engelse middenvelder enkele minuten later ook officieel wereldkundig gemaakt in een persbericht.

Henderson komt transfervrij over van Al-Ettifaq. Met de club uit Saudi-Arabië bereikte hij overeenstemming over de ontbinding van zijn contract. Henderson speelde pas sinds de zomer van 2023 voor Al-Ettifaq. Daarvoor diende hij Liverpool jarenlang.

Artikel gaat verder onder video

Trainer John van 't Schip van Ajax is in zijn nopjes met de komst van de 33-jarige Henderson. “We wilden graag een ervaren middenvelder met leiderschapskwaliteiten. Mede vanwege blessures zochten wij ook iemand die er direct kan staan. Jordan Henderson is zo’n speler. Zijn komst betekent een flinke kwaliteitsimpuls voor onze selectie."

“Zowel binnen als buiten het veld is een voetballer van dit kaliber bovendien belangrijk voor de vele jonge spelers", vervolgt Van 't Schip. “Hij is Engels international en heeft met Liverpool de Champions League en veel andere prijzen gewonnen. Ik ben blij met zijn komst en ik denk dat het heel goed is voor onze club dat hij vanaf vandaag Ajacied is.”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Hoezo "blundert" zelfs een embryo had al kunnen vertellen dat het rond was na alle berichtgeving van o.a FC Update!! met al zijn tekst blunders en roddelrubriek.

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

was het niet Mr. Bean die zo hoog van de daken aan het schreeuwen was dat Henderson nooit naar zo'n club van niks zou gaan en dat Ajax hoogmoed had? en wie heeft nu uiteindelijk voor Ajax gekozen? en overal in het nieuws praten ze over dat Henderson naar Ajax gaat. nieuwtje voor Mr.Bean, Ajax blijft wereld nieuws!!!!!!

Speedy1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

18 jaar frustratie doet een mens geen goed, blijkt maar weer eens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen