Bruno Andrade (UOL Esporte) brengt zeer teleurstellend transfernieuws voor Feyenoord

2 januari 2024, 23:11
Foto: © Imago

Feyenoord lijkt definitief naast de komst van Marcilio Florencio Mota Filho, voetbalnaam Nino, te gaan grijpen. De 26-jarige centrumverdediger van Fluminense staat op het punt zijn toekomst voort te zetten bij Zenit Sint-Petersburg.

Nino was afgelopen zomer nadrukkelijk in beeld bij Feyenoord. De huidige nummer twee van de Eredivisie sprak in Rotterdam met zijn zaakwaarnemer, omdat Lutsharel Geertruida op weg naar RB Leipzig leek. De transfer van Geertruida ketste echter af, waardoor Nino bij Fluminense bleef.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord kijkt nog altijd rond voor defensieve versterkingen, maar door de naam van Nino lijkt in elk geval een streep te kunnen. Volgens de Braziliaanse journalist Bruno Andrade van UOL Esporte gaat de rechtsbenige stopper zich deze maand voor een transfersom van circa vijf miljoen euro bij Zenit Sint-Petersburg voegen, de huidige twee van de Russische competitie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

zal wel kanonnenvoer voor Zelenski worden, in Rusland zetten zij iedereen in aan het front, contract is contract, prettige wedstrijd Nino

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen