Fabrizio Romano vertelt wie hij de beste Nederlandse journalist vindt

9 januari 2024, 23:43
Foto: © Imago

Rik Elfrink is dinsdagavond verkozen tot Nederlands sportjournalist van het jaar. Een meer dan terechte uitverkiezing, vindt transferspecialist Fabrizio Romano.

Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, kreeg in Podium B in de Haagse Bibliotheek door het bestuur van de Nederlandse Sport Pers de prijs overhandigd. "Een prijs waar ik megatrots op ben. Bedankt voor alle felicitaties die jullie stuurden en dank aan iedereen die me de afgelopen jaren geholpen heeft om PSV te kunnen volgen", schrijft Elfrink op X.

Romano is één van de vele collega's die op het bericht van Elfrink reageert. "De beste Nederlandse journalist. Eerlijk en een geweldig persoon. Gefeliciteerd, mijn vriend", wordt Elfrink gefeliciteerd door 's werelds bekendste transferspecialist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik vind het een juiste keuze, Elfrink kan je niet vergelijken met die andere riooljournalisten. Ik had Elfrink nooit kunnen betrappen op zijn voorkeur voor PSV in zijn beschouwingen, hij komt neutraal over ook als hij over de directe concurrentie van PSV heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen