Valentijn Driessen is vernietigend: 'Werkelijk waar, ik neem aan dat hij voorlopig niet voetbalt!'

29 januari 2024, 15:36
Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen is zondagmiddag allesbehalve onder de indruk geraakt van Thomas van den Belt. De middenvelder van Feyenoord kreeg van trainer Arne Slot een kans in de basis wegens de afwezigheid van Calvin Stengs, maar kon de verslaggever van De Telegraaf niet bekoren.

"Het middenveld, daar zet hij (Slot, red.) Van den Belt neer. Nou, werkelijk waar, die heeft gewoon dat niveau niet", begint Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf. "Hij hoort niet in Feyenoord 1 thuis en dat bewees hij een uur lang. Ik neem aan dat hij voorlopig niet voetbalt", zegt Driessen, die meer Feyenoorders slecht voor dag zag komen tegen FC Twente en ook vindt dat Arne Slot zichzelf wat kwalijk mocht nemen na het puntverlies.

Artikel gaat verder onder video

"Tegelijkertijd zit Ramiz Zerrouki op de bank en komt hij met Bart Nieuwkoop. Een geweldige vondst vond ik dat tegen PSV, maar je speelt tegen Michel Vlap en Gijs Smal en daar heb je Nieuwkoop ook niet voor nodig", kraakt de verslaggever van De Telegraaf de keuze van Slot. "Hij bakte er ook helemaal niets van", constateert Driessen, die het verstandiger had gevonden als Feyenoord met een échte buitenspeler was begonnen tegen de Tukkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wat een gezever achteraf altijd, de wedstrijd eindigde in een gelijkspel, klaar. Mooie puntendeling toch en ook 1 mispeer van Rots en 1 Vlapdrol en een trieste mislukte penalty van de 'beste' spits van Nederland, Heilige Santi.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen