'Sydney van Hooijdonk vindt nieuwe club en kost in de zomer miljoenen euro's'

30 januari 2024, 18:26   Bijgewerkt: 30 januari 2024, 18:51
Foto: © ProShots

Sydney van Hooijdonk lijkt zijn carrière voort te zetten bij Norwich City, zo meldt Voetbal International dinsdagavond. De spits wordt naar alle waarschijnlijkheid gehuurd van Bologna met een optie tot koop.

Volgens journalist Joost Blaauwhof van Voetbal International zal de optie ‘zeer waarschijnlijk' gelicht gaan worden in de zomer. Dan maakt Van Hooijdonk voor miljoenen euro’s de definitieve overstap van Bologna naar Norwich, de huidige nummer negen van de Engelse Championship.

Artikel gaat verder onder video

Mede door de concurrentie van Joshua Zirkzee komt Van Hooijdonk niet zo vaak in actie als hij zou willen. Dit seizoen speelde hij negen wedstrijden in de Serie A, waarin hij niet tot scoren kwam. De ex-speler van NAC Breda en sc Heerenveen kan bij Norwich de elfde Nederlander uit de clubhistorie worden.

De 23-jarige zoon van Pierre van Hooijdonk werd in de wandelgangen genoemd als mogelijke opvolger van Manfred Ugalde bij FC Twente. Verder schreef De Telegraaf dat Bologna het wel zag zitten om Van Hooijdonk te ruilen tegen Jens Odgaard van AZ. Toch lijkt de toekomst van Van Hooijdonk niet in de Eredivisie te liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wordt weer niets met Van Hooijdonk veel te hoog gegrepen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen