Willie Overtoom is kritisch op peperdure Ajacied: 'Te weinig intelligentie'

27 januari 2024, 21:55
Foto: © Imago

Willie Overtoom is niet onder de indruk van Benjamin Tahirovic en Carlos Forbs. De twee zomeraankopen van Ajax tonen nog onvoldoende het gewenste niveau te hebben, zo vindt oud-middenvelder Overtoom.

De Kameroener, die tussen 2008 en 2013 uitkwam voor Heracles Almelo, kijkt zaterdagavond naar de wedstrijd tussen zijn oude club en Ajax. Bij rust staat het 1-1 door doelpunten van Jizz Hornkamp en Brian Brobbey. In de rust trekt Overtoom pijnlijke conclusies over Tahirovic en Forbs.

Artikel gaat verder onder video

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo in ons liveverslag.

“Tahirovic blijft dezelfde fouten maken, toont daardoor ook niet veel progressie, doordat hij dezelfde fouten blijft maken”, schrijft Overtoom op X. “Hij wisselt goede momenten te veel af met slechte." Ook Forbs, aangetrokken voor veertien tot maximaal negentien miljoen euro, moet het ontgelden. "Forbs is een typische snelle jeugdspeler. Rendement in de jeugd, op het hoogste niveau te weinig intelligentie.”

Overtoom zag eerder op de avond PSV met 2-0 winnen van Almere City. Hij lijkt niet overtuigd van de Eredivisie-koploper. “Ik ben benieuwd hoe PSV de komende weken door zal komen, het begint toch langzaam te piepen en te kraken in Eindhoven.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen