Cristian Willaert (ESPN) tegen Brian Brobbey: ‘Jij bent eigenlijk slimmer dan wij denken’

15 februari 2024, 23:46
Foto: © ESPN

Brian Brobbey reageerde recent een aantal keer woedend nadat hij het slachtoffer werd van een overtreding, maar tijdens het heenduel van Ajax met Bodø/Glimt (2-2) van donderdagavond hield de spits zijn hoofd koel. In gesprek met Cristian Willaert van ESPN erkent Brobbey dat hij zich van tevoren had voorgenomen zijn emoties beter te controleren. 

“Wat mij opviel: in eerdere wedstrijden kwam er frustratie, ging je schreeuwen als je weer eens werd vastgehouden en werd de scheidsrechter boos en kreeg je geel. Ik dacht bij mezelf: hij is nu helemaal zen en laat zich niet van de wijs brengen. Waar komt dat vandaan?”, vraagt Willaert na afloop aan Brobbey. “Ja, ik ben lekker rustig geworden”, antwoordt de midvoor van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

“Mijn broers spreken heel veel met me en zeggen me dat ik moet stoppen met schreeuwen tegen de scheidsrechter. En ik stond vandaag ook op scherp”, licht Brobbey toe. Willaert: “Dus je bent eigenlijk slimmer dan wij denken, dat blijkt wel weer.” Brobbey: “Ik ben sowieso een slimme jongen, daar hoef jij je niet druk om te maken.”

“Ik denk dat als je tegen de scheidsrechters schreeuwt, hij beslissingen alleen maar tegen je zal geven. Nu blijf ik rustig”, aldus Brobbey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

78Rico
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Je bent slimmer dan wij denken ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen