Feyenoord bereikt akkoord en verlengt contract van aanvaller tot medio 2027

19 februari 2024, 19:45
Foto: © Imago

Feyenoord is maandagavond met uitstekend nieuws gekomen. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met toptalent Jaden Slory. De achttienjarige aanvaller blijft tot de zomer van 2027 aan de club verbonden, zo maakt Feyenoord bekend op de officiële kanalen.

De speler van de Feyenoord Academy verlengde maandag zijn contract met drie jaar, waardoor hij tot minimaal de zomer van 2027 in Rotterdam te bewonderen is. “Ik voel veel vertrouwen vanuit de mensen bij de club en ik ben zeer gedreven om mij hier door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen. De momenten bij Feyenoord 1 smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren een positief vervolg te geven”, sprak de aanvaller.

Artikel gaat verder onder video

FCUpdate-journalist Mounir Boualin wist op 1 februari al te melden dat de toekomst van Slory bij Feyenoord zou liggen. De Rotterdammers wisten daarmee concurrenten als Ajax en PSV van zich af te slaan. Slory werd daarnaast gevolgd door verschillende clubs uit het buitenland. Ruim twee weken later zijn Feyenoord en het jeugdexponent eruit gekomen over de laatste details.

Slory debuteerde nog niet in de hoofdmacht van de Rotterdammers, maar is vastberaden om voor zijn kans bij Feyenoord te gaan. Tijdens de winterstop werd hij door hoofdtrainer Arne Slot meegenomen naar het trainingskamp dat Feyenoord belegde in Marbella.  

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Word je niet moe van jou zelf Bean

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Mooi dat de jeugd bijtekenend

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen