Kraay komt met 'wereldnieuws': 'Hij gaat zijn contract honderd procent verlengen'

11 februari 2024, 11:28   Bijgewerkt: 11 februari 2024, 16:54
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior komt in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie met 'wereldnieuws', zoals hij het zelf aankondigt. De verslaggever weet te melden dat Bram van Polen (38) zijn aflopende contract bij PEC Zwolle met een extra seizoen zal gaan verlengen.

Van Polen staat al sinds 2007 (!) onder contract in Zwolle; PEC nam hem destijds transfervrij over van Vitesse. Vandaag (zondag) speelt hij uitgerekend tegen rivaal Go Ahead Eagles zijn 500ste wedstrijd namens de Blauwvingers, waarvoor hij 39 keer scoorde en 32 assists achter zijn naam verzamelde. In oktober vorig jaar blies de rechtsback, die ook in het centrum van de defensie uit de voeten kan, 38 kaarsjes uit. Desondanks stond hij dit seizoen in achttien van de negentien Eredivisiewedstrijden die PEC speelde als aanvoerder aan de aftrap.

Artikel gaat verder onder video

Henk Timmer, oud-keeper van de Zwollenaren, vindt het tijd voor een groots eerbetoon voor Van Polen. "Weet je wat wel heel mooi is? Dat heb ik bij FC Twente gezien, die hebben van die beelden voor het stadion van hun helden, daar past hij wel bij." Dan komt Kraay met zijn nieuwtje: "Ik heb onlangs een grote fout gemaakt. Na afloop van een wedstrijd wilde ik Bram een beetje naar de uitgang toepraten, zo van: 'Hij gaat nu stoppen'. En hij stond me aan te kijken: 'Stoppen? Ik ben pas 47, waarom zou ik stoppen?"

"Dus ik heb nu nieuws, wereldnieuws. Bram gaat honderd procent verlengen. Door tot zijn veertigste." Presentator Milan van Dongen concludeert: "Nou, hebben we dat ook geregeld. Op naar de 600 wedstrijden voor PEC Zwolle." Maar Kraay houdt voet bij stuk: "Ik ben serieus hoor!". Van Dongen toont zich hardleers: "Wie weet gaat hij nog een jaartje door", waarop Kraay uitroept: "Neehee, hij gaat nog een jaar door!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen