Ajacied eerlijk: ‘Ben jij volgend jaar nog speler van Ajax? Nee, ik denk het niet’

23 maart 2024, 17:19
Foto: © Imago

Romée Leuchter is bezig aan haar laatste maanden als speler van Ajax Vrouwen. De spits van de Amsterdammers maakte zaterdagmiddag een hattrick op bezoek bij PEC Zwolle Vrouwen en wordt door ESPN gevraagd naar haar toekomstplannen. Leuchter reageert eerlijk en verwacht komende zomer een stap te maken.

“Ben jij hier volgend jaar nog speler?”, krijgt de 23-jarige voetbalster de vraag. “Nee, ik denk het niet”, reageert Leuchter eerlijk. “Het is de bedoeling om een stap te maken. Er zijn clubs die geïnteresseerd zijn, maar daar kan ik nu nog niet zoveel over zeggen. Ik ben nu nog gewoon bij Ajax en ik speel hier lekker mijn wedstrijden”, gaat ze verder.

Artikel gaat verder onder video

Leutcher is bezig aan haar derde seizoen als speelster van het dameselftal van Ajax. In haar eerste seizoen was ze goed voor liefst 29 doelpunten. In het huidige seizoen scoorde Leuchter vijftien doelpunten en staat ze tweede op de topscorerslijst. Tessa Wullaert van Fortuna Sittard gaat met negentien treffers aan de leiding op die ranglijst.

Ajax Vrouwen won zaterdagmiddag met 3-2 van PEC Zwolle Vrouwen. Leutcher bracht de Amsterdammers met een hattrick op een 3-0 voorsprong. Zwolle maakte tien minuten voor het einde de aansluitingstreffer en kwam in de negentigste minuut zelfs nog op 3-2. Ajax kon de overwinning desondanks over de streep trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen