Beelden gaan door merg en been: scheidsrechter mishandeld op amateurveld

30 maart 2024, 21:04
Foto: © Imago

Na afloop van de wedstrijd OWIOS O17-1 uit Oldebroek tegen WSV O17-2 uit Apeldoorn heeft er een bizar incident plaatsgevonden. De scheidsrechter van dienst kreeg na het duel klappen en trappen. Na het laatste fluitsignaal liep het volledig uit de hand in Oldebroek, een dorp dichtbij Elburg in de provincie Gelderland.

Er gaan videobeelden rond van het gevecht op het veld. Op die beelden valt te zien dat de scheidsrechter op de grond ligt en door minimaal één persoon meerdere keren wordt aangevallen. OWIOS is een onderzoek gestart naar het incident op het amateurveld. Jeugdvoorzitter van de club, Henk Sneller, reageert bij De Stentor op de gebeurtenis.

Artikel gaat verder onder video

“We zijn in gesprek met ooggetuigen om een verslag te maken van wat er precies gebeurd is vanmiddag. Die hebben daar ook een verhaal bij en zijn ook aan het inventariseren wat er precies gebeurd is. Het klopt in ieder geval dat er een handgemeen geweest is en dat de scheidsrechter klappen gekregen heeft”, doet Sneller uit de doeken.

“Dit soort dingen horen niet op de velden, dat mag duidelijk zijn. Je blijft met je vingers van de scheidsrechter af”, besluit de jeugdvoorzitter.

© Instagram
© Instagram

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Je bent toch complete debiel als je dit doet...

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En dat zijn voetballers? Levenslang verbieden om op een voetbalveld te spelen, bannen bij de club, als je dit doet ben je gewoon niet goed snik

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Mijn zoons voetballen bij de o17-1 en o14-1 van de plaatselijke club . Mijn dochter bij de meisjes 011-1 maar daar is het vrij rustig Dus ik zie veel jeugdwestrijden en dit is voor mij helaas geen verrassing . Er wordt niks meer van elkaar getolereerd . Een opmerking en de vlam is in de pan . Heel veel egootjes ook ,en ouders die denken dat hun kind echt goed is . Idd een afspiegeling van de maatschappij . Kijk in het ov ,uitgaansgelegenheden etcetc .

Haags boefje
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gaat echt nergens om. Is echt een kansloos figuur. Schorsen!! Zulk soort mensen horen voor het leven niet meer los te lopen. Nederland is echt ziek.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen