Feyenoord-fans zien geblesseerde speler na maand rentree maken bij beloftenploeg

9 maart 2024, 14:24
Foto: © Imago

Thomas van den Belt gaat zaterdagmiddag zijn rentree maken op het voetbalveld. De middenvelder, die sinds 2 februari geen wedstrijden meer speelde wegens een heupblessure, start in de basis bij Feyenoord Onder 21.

Van den Belt moest de afgelopen negen Feyenoord-wedstrijden toekijken vanaf de tribunes. De van PEC Zwolle overgekomen middenvelder kampte met een heupblessure. De laatste keer dat de 22-jarige speler in actie kwam, was op 28 januari tegen FC Twente (0-0).

Artikel gaat verder onder video

Zaterdagmiddag maakt Van den Belt dus zijn rentree in het Feyenoord-shirt, als de beloftenploeg het opneemt tegen FC Groningen Onder 21. De wedstrijd tussen Feyenoord en Groningen is een topper in de Onder 21-competitie. De Rotterdammers bezetten de eerste plaats, terwijl de Noordelingen op plek twee bivakkeren. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op Varkenoord.

Naast Van den Belt, doen ook onder meer Givairo Read, Leo Sauer en Mikki van Sas mee bij de talentvolle Rotterdammers. Dit drietal mag zich met enige regelmaat melden bij de hoofdmacht van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen