Kees Kwakman ziet Diant Ramaj zeer merkwaardige actie uithalen tijdens Aston Villa – Ajax

16 maart 2024, 15:59   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 08:36
Foto: © Imago/ESPN

Ajax werd donderdagavond met een 4-0 nederlaag uit de Conference League gekegeld door Aston Villa. Bij Voetbalpraat is men van mening dat de wedstrijd heel anders had kunnen lopen, als de thuisploeg in de eerste helft met tien man verder had gemoeten nadat Ollie Watkins Ajax-goalie Diant Ramaj onderuit schoffelde.

De aanvaller van Aston Villa kwam in de eerste helft keihard inglijden op de Duitse keeper van de Amsterdammers, maar werd bestraft met slechts een gele kaart. “Die Ramaj maakte er ook helemaal niks van bij die tackle… Die ging meteen weer staan!”, zag een verbaasde Kees Kwakman. “Dat vind ik zo gek.”

Artikel gaat verder onder video

De analist krijgt steun van collega Anco Jansen. “Dat is voor mij echt ongelofelijk. Allebei de benen worden geraakt”, zegt De Messi van De Meerdijk bij Voetbalpraat. “Dus, hij moet eigenlijk theater gaan maken?”, vraagt presentator Milan van Dongen zich af.

“Nou, theater niet, maar hij wordt toch behoorlijk geraakt. Hij kreeg laatst tegen FK Bodø/Glimt een heel zacht tikje, en toen liep hij achter die speler aan en krijgt hij geel. Nu geeft iemand hem een rotschop en roept hij verzorging”, verbaast Kwakman zich. “Als Ramaj er ‘een beetje meer van had gemaakt’ had de scheidsrechter misschien rood gegeven.”

Kun jij je vinden in de uitspraken van Kwakman?

Laden...
243 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die actie verbaasde mij ook Kees, niet professioneel! Vond hem sowieso niet sterk.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee hij had nog een kwartier moeten gaan rollen. Slecht voorbeeld doet slecht volgen.

Mike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hebben wij eindelijk een voetballer/keeper die zich niet aanstelt en dan krijgt de tegenpartij ook niet de goede kleur. In plaats van de keeper hierop aan te spreken (dat hij zich moet aanstellen) moet je de scheidsrechter aanspreken. Die was achterlijk dat hij de verkeerde kaart trok. En de VAR net zo.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen