Opvallende beelden: 'Hier komt wat los bij Brian Brobbey, mooi om te zien'

3 maart 2024, 13:08   Bijgewerkt: 3 maart 2024, 13:17
Foto: © ESPN

Brian Brobbey heeft Ajax zondag op voorsprong geschoten in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De spits maakte in de slotfase van de eerste helft zijn vijftiende doelpunt van het seizoen in de Eredivisie.

Basisdebutant Ahmetcan Kaplan verstuurde vanaf de eigen helft een lange bal, waarna Borna Sosa in het strafschopgebied Brobbey bereikte. Die rondde af door de benen van doelman Mattijs Branderhorst. Het doelpunt werd uitbundig gevierd door Brobbey.

“Hier komt wat los”, zag commentator Sjors Blaauw van ESPN. “De enige man die de zon echt nog laat schijnen in Amsterdam voegt weer een straaltje toe in de Johan Cruijff ArenA, met zijn vijftiende treffer.”

“Kaplan stuurt Sosa weg, daar begint het mee. Dan is het precies goed wat de Kroaat doet en schiet Brobbey door de benen bij Branderhorst. De enige Ajacied in de voorselectie van Ronald Koeman. Mooi om te zien hoe hij de bal volgt en afrondt”, zo klinkt het. Het doelpunt was voor Ajax inderdaad een opsteker, na de 2-0 nederlaag bij AZ van vorige week.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in ons liveverslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen