Prachtig moment voor Anton Gaaei tegen PEC Zwolle: 'Dit gun je hem zo'

31 maart 2024, 14:04   Bijgewerkt: 31 maart 2024, 15:03
Foto: © ESPN

Een mooi moment voor Anton Gaaei in de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax. In de slotfase van de wedstrijd leverde de rechtsback een fraaie assist op Chuba Akpom.

Gaaei ontving aan de rechterflank een schitterende bal van Benjamin Tahirovic en nam de bal knap uit de lucht. Vervolgens gaf hij een lage voorzet op Chuba Akpom, die de 1-3 op het scorebord zette. De spits liep na zijn doelpunt kramp op en werd vervangen door Julian Rijkhoff.

Voor Gaaei, die halverwege de tweede helft was ingevallen, is zijn assist een welkome opsteker. De Deen werd dit seizoen verguisd door de supporters na meerdere beslissende fouten en liet voor de interlandperiode weten dat alle kritiek hem niet in de koude kleren ging zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Schandalig die var. Volgens Amsterdamse Regels. Die paasei staat gewoon buitenspel maar dat laten ze niet zien. En die goal van van Polen was geen buitenspel. Schande schande schande bah.

Kramer
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Lekker huilen jongen!

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als je niet 100% duidelijk ziet dat Van Polen geen buitenspel staat, en er is geen 100% bewijs dat de grensrechter fout zit draaien ze het niet terug. Oh wacht nee omdat het Ajax is moeten de regels veranderd worden omdat het Ajax is, even vergeten. En dit is precies waarom ik vind dat de VAR afgeschaft mag worden, omdat alsnog de var blijkbaar niet vertrouwt moet worden (als het iig in Ajax voordeel is, anders dan moet je het wel vertrouwen ZEKER als het in Ajax nadeel is). Herinner me een goal van Kudus die onterecht werd afgekeurd waar je ook niemand over hoorde maarja toen was het in Ajax nadeel dus dan hoor je niemand. Sorry voor mijn extreme reactie maar ben hier nu wel beetje klaar mee.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk voor die jongen, toch lijkt me verkoop het beste, zowel voor de club als die jongen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen