Feyenoord is concreet en meldt zich bij mogelijke vervanger voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki

21 mei 2024, 22:21
Foto: © Imago

Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij Chris-Kévin Nadje, zo meldt 1908.nl. De verdedigende middenvelder van FC Versailles staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Rotterdammers en moet aankomende zomer naar De Kuip komen.

De clubleiding van Feyenoord is overtuigd van de kwaliteiten van Nadje, die dit seizoen actief was op het derde niveau van Frankrijk. De rechtspoot maakte een goede indruk en moet mogelijk gaan fungeren als de vervanger van Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki, indien een van de twee afwezig is wegens een blessure of schorsing.

Artikel gaat verder onder video

Naast Feyenoord, zijn ook andere clubs bezig met de Fransman, die ook beschikt over een Ivoriaans paspoort. 1908.nl weet dat Hellas Verona zich heeft gemeld bij FC Versailles. Ook Charleroi, SC Fernense en Schalke 04 zien een transfer met de Franse club wel zitten.

De 1,90 meter lange middenvelder komt uit de jeugd van RC Lens en maakte afgelopen seizoen veel indruk. Nadje speelde 31 wedstrijden en scoorde daarin liefst zeven keer. Nadje heeft nog een contract tot medio 2025 bij FC Versailles.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen