Gisteren gemist: Van den Brom wil verlengen, transfer Hoesen

30 december 2017, 00:30   Bijgewerkt: 29 december 2017, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 29 december.

Hoesen maakt definitief de overstap naar de MLS

Danny Hoesen is definitief speler van San Jose Earthquakes. Eind november gaf de club uit de MLS nog aan dat het niet geïnteresseerd was in een overname van de van FC Groningen gehuurde aanvaller, maar inmiddels zijn ze volledig gedraaid in hun standpunt en is de transfer beklonken.

Van den Brom is 'happy' en wil verlengen bij AZ

John van den Brom heeft het naar zijn zin bij AZ, waarmee hij het boven verwachting goed doet in de Eredivisie. Tegenover RTV Noord-Holland laat hij weten zijn contract in Alkmaar graag te willen verlengen. "Ik voel me happy bij de club."

Hamsik held bij Napoli, Dost naar halve finale

In de Serie A heeft SSC Napoli geen fout gemaakt. Op bezoek bij Crotone was het - uiteraard - Marek Hamsik die de belangrijke 0-1 voor zijn rekening nam. In Portugal heeft Bas Dost zich met Sporting geplaatst voor de halve finale van de beker.

Onervaren Krstajic gaat Servië op het WK leiden

Mladen Krstajic mag aanblijven als bondscoach van Servië. De 43-jarige trainer werd als interim aangesteld na het ontslag van Slavoljub Muslin eind oktober. Hij mag in ieder geval tijdens het wereldkampioenschap in Rusland voor zijn rekening nemen. Verdere details worden later bekend gemaakt.

Ajax-target Tagliafico beste verdediger Argentijnse competitie

Het heeft er alle schijn van dat Ajax zich op korte termijn gaat versterken met Nicolás Tagliafico. De 25-jarige Argentijn lijkt geen slechte versterking, want als we de kijkers van de zender TyC Sports moeten geloven is hij de beste verdediger van de Argentijnse competitie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen