Gisteren gemist: Salah heeft hoop, transfersoap Cristiano Ronaldo

28 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 27 mei 2018, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 27 mei.

Geblesseerde Salah komt met hoopvol bericht richting WK

Mohamed Salah heeft goede hoop dat hij komende maand in actie kan komen op het WK in Rusland. De Egyptenaar die zaterdag geblesseerd raakte tegen Real Madrid kampt met een schouderkwetsuur, maar hoopt de komende weken voldoende te kunnen herstellen.

Van Dijk maakt indruk en zit in Champions League-selectie

De finale winnen zat er niet in voor Virgil van Dijk, maar toch heeft de winteraanwinst van Liverpool veel indruk gemaakt in de Champions League. De Nederlander is opgenomen in de Champions League-selectie van het afgelopen seizoen.

Cristiano Ronaldo maakt einde aan gecreëerde transfersoap

Cristiano Ronaldo heeft zijn transferuitspraken wederom een nieuwe wending gegeven. Zondag kwam de Portugees al terug op zijn commentaren van zaterdagavond na het duel en tijdens de huldiging van de Champions League, nam hij zondagavond letterlijk de tegenovergestelde woorden in zijn mond.

Schöne, Dolberg en Jørgensen overleven eerste Deense schifting

Lasse Schöne, Kasper Dolberg en Nicolai Jørgensen hebben de eerste schifting overleefd bij Denemarken. Bondscoach Age Hareide heeft zijn royale voorselectie teruggebracht tot 27 spelers, waaronder dus de drie Eredivisie-spelers. Wel moeten er uiteindelijk nog vier spelers afvallen voor het wereldkampioenschap in Rusland.

Rayo Vallecano verzekert zich van promotie naar Primera Division, Toulouse blijft in Ligue 1

ayo Vallecano heeft zich verzekerd van de Primera Division. De nummer twee van de Segunda División verzekerde zich dankzij de 1-0 overwinning op middenmoter Lugo van die plaats op de ranglijst, die rechtgeeft op promotie. In Frankrijk speelde Toulouse zich in de return met Ajaccio [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333434/toulouse-blijft-simpel-in-de-ligue-1-na-opnieuw-zege-op-ajaccio/,_blank,definitief veilig]. 

Oppermachtig Genk pakt Europees ticket ten koste van Zulte

RC Genk heeft zondagavond gedaan wat het moest doen. Ten koste van Zulte Waregem pakte de ploeg op de laatste speeldag in België het ticket voor de Europa League. In de Luminus Arena was Genk met 2-0 te sterk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen