Vitesse legt opvolger Pasveer voor komende jaren vast

14 juli 2021, 19:17   Bijgewerkt: 14 juli 2021, 19:28

Markus Schubert is definitief de nieuwe doelman van Vitesse. Woensdagmiddag werd al duidelijk dat de Duitser in Arnhem was voor zijn medische keuring, waarna de transfer 's avonds door de club wereldkundig werd gemaakt. Schubert zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2024, met de optie voor nog een seizoen.

Schubert wordt in Arnhem de opvolger van de naar Ajax vertrokken Remko Pasveer. Al enige tijd gold die vacature als de hoogste prioriteit voor de club, waarna het uiteindelijk uitkwam bij Schalke 04. Daar kwam de 23-jarige Schubert de afgelopen twee seizoenen weinig aan spelen toe. In Arnhem zal hij wel als eerste doelman dienen.

De nieuwe Vitesse-goalie brak door bij het Duitse Dynamo Dresden, waar hij al op zeventienjarige leeftijd debuteerde. Onder meer Arsenal was een optie voor de doelman, maar hij koos destijds voor Schalke. Daar speelde hij echter nauwelijks en ook zijn uitleenbeurt aan Eintracht Frankfurt werd geen groot succes. Vitesse betaalt geen transfersom voor de doelman.

RKC en FC Emmen

Niet alleen Vitesse presenteerde woensdag een nieuwe doelman; ook in Waalwijk en Emmen was nieuws te melden. Bij RKC Waalwijk tekende de 21-jarige Issam El Maach, voormalig keeper van Jong Ajax, een éénjarig contract. FC Emmen haalde Indy Groothuizen (24) terug naar Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen