FC Barcelona vindt mogelijke opvolger Messi in Londen

17 augustus 2021, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 16 augustus.

'Barça aast op Aubameyang en bereidt ruildeal voor'

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller is FC Barcelona uitgekomen bij Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese topspits, al jaren een van de meest gevreesde aanvallers van de Premier League, moet de verzwakte aanvalslinie gaan versterken. Aubameyang zou in Camp Nou de opvolger zijn van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Lionel Messi.

Knokken: speler Galatasaray geeft kopstoot aan ploeggenoot

Krankzinnige beelden uit Turkije maandagavond: met een 0-2 voorsprong op zak sloegen de stoppen van Galatasaray-verdediger Marcão volledig door. Na een verhitte discussie met ploeggenoot Kerem Aktürkoglu besloot de Braziliaan een kopstoot en diverse klappen uit te delen. Op aandringen van de VAR besloot de scheidsrechter een rode kaart te trekken.

Jong Ajax en Jong PSV geven het weg in extremis

Jong Ajax moet nog altijd wachten op de eerste overwinning van het seizoen. Nadat er vorig weekend werd verloren van ADO Den Haag, gingen de Amsterdamse beloften maandagavond in extremis onderuit tegen FC Dordrecht. Het duel eindigde in 1-2. De ploeg van Michele Santoni boekte daarmee de eerste overwinning van het nieuwe seizoen.

Bedreigde Derksen draagt politienoodknop bij zich

Johan Derksen draagt de laatste weken een politienoodknop bij zich. Daarop kan hij drukken als er acute nood is en hij hulp nodig heeft. Dat maakte de analyticus maandagavond bekend in een uitzending van Veronica Inside. Derksen meldde eerder dat hij bedreigd werd. Het

Blunder Van Bommel wordt Wolfsburg fataal: uit de beker gezet

VfL Wolfsburg is reglementair uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. De club van trainer Mark van Bommel en Wout Weghorst bereikte na verlenging tegen Preussen Münster de volgende ronde van de DFB Pokal, maar Van Bommel maakte een fatale wisselfout. In de extra tijd bracht hij een zesde speler binnen de lijnen, waardoor zijn ploeg uit het toernooi is gezet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen