'Lille weigert eerste Premier League-bod op Botman'

27 augustus 2021, 15:29

Wolverhampton Wanderers heeft volgens Fabrizio Romano een eerste bod uitgebracht op Sven Botman. De 21-jarige centrumverdediger, die afgelopen seizoen veel indruk maakte bij landskampioen Lille, heeft zich in de kijker gespeeld van diverse clubs. Lille heeft het eerste bod op Botman echter naar de prullenbak verwezen.

Het is niet duidelijk hoe hoog het bod is dat Wolves op de centrumverdediger heeft uitgebracht. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de centrumverdediger momenteel een marktwaarde van 28 miljoen euro, maar de kans lijkt groot dat Lille een hoger bedrag wil ontvangen. Afgelopen januari meldden diverse Engelse media al dat Liverpool een bod van 45 miljoen euro overwoog.

Botman, die in Nederland voor Ajax en SC Heerenveen speelde, heeft nog een vierjarig contract in de Ligue 1. Daar beleefde de centrumverdediger afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in het mondiale topvoetbal. Ook Sevilla heeft dat geconstateerd en aast op de linksbenige centrumverdediger. Ook Sevilla houdt Botman in de gaten. De Spaanse subtopper slaat toe als Chelsea voor Jules Koundé gaat.

Botman opende het huidige seizoen met een doelpunt tegen FC Metz (3-3). Met Lille is hij matig aan het nieuwe seizoen gestart. De regerend landskampioen pakte in de eerste drie competitieduels pas twee punten en wacht dus nog op de eerste overwinning. Botman en consorten krijgen dit weekend Montpellier op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen