Kane, Lewandowski, Haaland: wie maakt nog een transfer?

31 augustus 2021, 07:00   Bijgewerkt: 30 augustus 2021, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 31 augustus.

Nieuws

Het Nederlands elftal bereidt zich voor op kraker

Louis van Gaal krijgt niet veel tijd om zijn elftal voor te bereiden op zijn eerste cruciale wedstrijd van het seizoen. Gisteren kwam de selectie voor het eerst samen en vandaag is alweer de laatste mogelijkheid voor Van Gaal om een succesformule samen te stellen. Noorwegen zal morgenavond de tegenstander zijn en heeft na drie wedstrijden zes punten, net als het Nederlands elftal. Turkije staat bovenaan in de poule en Nederland neemt het volgende week dinsdag op tegen de Turken. Tijdens eens persbijeenkomst zal Van Gaal vanmiddag vooruitblikken op de komende WK-kwalificatiewedstrijden.

DEADLINE DAY

Nadat de transfermarkt ongekend langzaam op gang kwam, lijkt het erop dat het geweld morgen volledig los gaat barsten. In Nederland en alle topcompetities gaat de markt dinsdagavond dicht. Gebeurt er nog iets met Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Harry Kane en Erling Haaland? En weet Ajax Nicolás Tagliafico en David Neres nog te slijten? Volg alle transferontwikkelingen in ons liveblog!

Wedstrijden

FC Twente (v) - Benfica (v)

Na een 9-0 overwinning op Nike en een 5-3 zege op Spartak Subtoica (na verlenging) wacht voor de vrouwen van FC Twente in de Champions League de dubbele ontmoeting met Benfica. Door de uitschakeling van de meiden van PSV door Arsenal (3-1) zijn de Tukkers de enige overgebleven Nederlandse vertegenwoordiging in het kampioenenbal. Kunnen zij de hoofdfase van het toernooi halen?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen