Engelse krant ontkent concrete interesse in Tagliafico

30 augustus 2021, 20:40

In tegenstelling tot berichtgeving van De Telegraaf is West Ham United niet in de race voor de komst van Nicolás Tagliafico, zo meldt The Athletic althans. De Argentijnse linksback stond weliswaar op de lijst van de Londenaren, maar West Ham is niet van plan om hem nog deze zomer naar de Premier League te halen.

Eerder werd juist een akkoord bereikt tussen Ajax en West Ham, dat bereid was om twaalf miljoen euro te betalen. Tagliafico is volgens de Engelse krant weliswaar door diverse zaakwaarnemers aangeboden in Londen, maar West Ham heeft de linksachter van Ajax en de nationale ploeg van Argentinië simpelweg niet nodig. Door die transfer kan dus waarschijnlijk een streep. 

Lees ook: Ajax en West Ham United akkoord over Tagliafico

Tagliafico, die sinds januari 2018 voor Ajax speelt, zou volgens De Telegraaf al met West Ham in onderhandeling zijn over een transfer. Tagliafico zou een vierjarig contractvoorstel hebben geweigerd en momenteel wachten op een nieuwe, verbeterde aanbieding. Zijn zaakwaarnemer is momenteel in Amsterdam om een mogelijke transfer te beklinken. Tagliafico zelf is met de nationale ploeg van Argentinië op pad.

Tagliafico is niet de enige speler die mogelijk nog uit Amsterdam vertrekt. Ook David Neres staat op de nominatielijst om de deur achter zich dicht te trekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen