Koeman ontslagen, wie volgt hem op bij FC Barcelona?

28 oktober 2021, 01:04

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten woensdag 27 oktober.

Ronald Koeman ontslagen bij FC Barcelona

Ronald Koeman is ontslagen als trainer van FC Barcelona. De Catalaanse club heeft in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt dat het contract van de Nederlandse oefenmeester is verscheurd. De nederlaag tegen Rayo Vallecano (0-1) bleek de spreekwoordelijke druppel.

Ongelooflijke reeks Man City in League Cup ten einde

Manchester City zal de titel in de League Cup niet prolongeren. De ploeg van trainer Pep Guardiola werd woensdagavond door West Ham United uitgeschakeld in het bekertoernooi. In de strafschoppenreeks trok de Londense club aan het langste eind. Liverpool en Tottenham Hotspur bekerden in tegenstelling tot City wel verder.

Bayern lijdt grootste nederlaag ooit in Duitse beker

Het bekeravontuur zit er alweer op voor Bayern München. De ploeg van trainer Julian Nagelsmann werd woensdagavond op uiterst pijnlijke wijze uit de DFB-Pokal gekegeld. Borussia Mönchengladbach leidde de kampioen van de Duitsland naar de slachtbank: 5-0.

Fortuna, Go Ahead, NEC en Sparta bekeren verder

Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, NEC en Sparta Rotterdam hebben zich woensdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Zij rekenden af met tegenstanders die uitkomen in de Eerste Divisie of het amateurvoetbal.

Veerman neemt revanche: sc Heerenveen komt met de schrik vrij

Het leek lang op een teleurstellende avond uit te draaien voor sc Heerenveen op bezoek bij AFC, maar uiteindelijk stapte de ploeg in het pompeblêdenshirt met een opgelucht gevoel van het veld op Sportpark Goed Genoeg: 1-2.

Zerrouki helpt FC Twente met prachtgoal langs amateurs

FC Twente heeft met pijn en moeite gewonnen in het bekertoernooi van O.S.S. '20. Ramiz Zerrouki zorgde voor de enige twee treffers van de wedstrijd. Dat deed hij op schitterende wijze met een droge knal in de rechterbovenhoek. Het doelpunt viel al vroeg, maar doordrukken zat er niet in voor Ron Jans en zijn mannen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen