FC Transfervrij: deze Nederlanders lopen dit jaar uit hun contract

2 januari 2021, 19:00

Nu het 2022 is, zijn spelers met een aflopend contract nu vrij om met andere clubs te onderhandelen. Zowel in het Nederlandse als in [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/395414/fc-transfervrij-elf-topspelers-met-een-aflopend-contract/,_blank,het internationale voetbal] is dat bij enkele interessante namen het geval. Hoe zit dat met de Nederlanders die in het buitenland spelen? FCUpdate.nl stelde een binnenkort transfervrij elftal samen. 

Jeroen Zoet (Spezia): slaagde er nooit in om in Italië langdurig eerste keeper te worden. Wellicht kan de oud-PSV'er het komend seizoen ergens anders gaan proberen.

[photo,133042,left,]

Ricardo van Rhijn (Karlsruher SC): kwam na zijn transfervrije vertrek bij FC Emmen terecht op het tweede niveau van Duitsland. Wat wordt zijn volgende bestemming?

[photo,130991,left,]

Erik Pieters (Burnley): bij Burnley inmiddels geen basisspeler meer. Komt er een einde aan zijn bijna negenjarige verblijf in Engeland?

[photo,128595,left,]

Marvin Zeegelaar (Udinese): is het na avonturen in Spanje, Turkije, Engeland, Portugal en Italië al tijd voor een terugkeer naar Nederland?

[photo,140177,left,]

Xavi Simons (Paris Saint-Germain): staat al jaren te boek als groot talent, maar zijn daadwerkelijke doorbraak komt nu ook steeds dichterbij. De vraag is alleen: bij welke club? 

[photo,137464,left,]

Jean-Paul Boëtius (FSV Mainz): al 3,5 jaar een gewaardeerde kracht bij FSV Mainz, maar misschien wordt het tijd voor een nieuwe stap. Werd eerder al gelinkt aan clubs als Fiorentina, Sevilla, Leeds United en Fulham.

[photo,125588,left,]

Ferdi Kadioglu (Fenerbahce): verruilde NEC in 2018 voor Fenerbahce en is nog altijd pas 22 jaar oud. Voor menig Eredivisieclub zou de middenvelder een interessante optie kunnen zijn.

[photo,134969,left,]

Tahith Chong (Manchester United): een zware blessure verpestte zijn recente verhuur aan Birmingham City. Mogelijk kan hij zich na zijn revalidatie opmaken voor een geheel nieuwe start.

[photo,137193,left,]

Bas Dost (Club Brugge): leek al afgeschreven bij Brugge, maar kende eind vorig jaar een korte opleving. Komende zomer zal blijken welke clubs dat ook is opgevallen.

[photo,139049,left,]

Jürgen Locadia (Brighton): zit met weinig speeltijd op een dood spoor bij Brighton, maar naar verluidt is er de nodige interesse uit de Eredivisie. Kan hij in Nederland weer opbloeien?

[photo,128763,left,]

Ryan Babel (Galatasaray): inmiddels al 35 jaar, maar maakt nog steeds de nodige minuten in Istanbul. Vindt hij nog een mooie club om zijn carrière bij af te sluiten?

[photo,137899,left,]

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen