'TD' De Haan reageert op Veerman-interesse Feyenoord en PSV

3 januari 2022, 16:37

Technisch directeur Ferry de Haan van SC Heerenveen heeft voor het eerst openlijk gereageerd op de vermeende interesse van Feyenoord en PSV in Joey Veerman. Diverse media meldden de laatste dagen dat de topclubs azen op de komst van de spelmaker, aan wie echter een fors prijskaartje hangt. Heerenveen laat Veerman niet zomaar gaan.

"Of hij gaat vertrekken, hangt ervan af", vertelt De Haan in gesprek met Omrop Fryslan. "De voorwaarden moeten voor alle partijen goed zijn. Er is belangstelling en dat heeft Veerman verdiend. Nee, er is nog geen duidelijkheid over hoe en wat. De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn", doelt hij op de interesse van Feyenoord en PSV.

Lees ook: PSV mengt zich in strijd om Joey Veerman

Feyenoord zag dat er tweemaal een bod op Veerman naar de prullenbak werd verwezen. "Dat ligt op tafel. We hebben Feyenoord aangegeven dat we nog moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan. Joey is een goede speler die een stap omhoog kan en wil maken. Als de voorwaarden goed zijn, moeten we kijken of alle partijen hieraan mee kunnen werken."

Feyenoord en PSV concurreren vooralsnog alleen met elkaar, zo geeft De Haan toe. "Nee, dat is mij in ieder geval niet bekend." Veerman staat zelf al langere tijd open voor een vertrek naar een andere club. Afgelopen zomer was AZ nog in de markt, maar de Alkmaarders weigerden aan de forse transfersom voor de middenvelder te voldoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen