'Lille wijst eerste Engelse bod op Sven Botman af'

3 januari 2022, 17:25

LOSC Lille is niet bereid zomaar mee te werken aan een transfer. Newcastle United hoopt zich deze maand nog te versterken met de 21-jarige Nederlander, die al vanaf begin vorig seizoen vaste waarde is in het hart van de Franse defensie. Alleen een topbedrag kan Lille bewegen tot het laten gaan van de Nederlander.

Dat meldt The Guardian. Newcastle United heeft een eerste officiële aanbieding gedaan om Botman naar de Premier League te halen, maar dat heeft Lille resoluut afgewezen. Het liefst houdt Lille de verdediger tot het einde van het seizoen aan boord. Een bod van rond de 35 miljoen euro is voor Lille momenteel nog niet het overwegen waard.

Lille heeft gezien de langdurige contractduur en de interesse van andere topclubs een uitstekende onderhandelingspositie. Ook AC Milan en Sevilla worden al maanden in verband gebracht met de komst van de verdediger van Jong Oranje. Omdat Lille zelf volop ambities heeft, wil het sleutelspeler Botman het liefst aan boord houden.

De kans is overigens wel groot dat Newcastle zich spoedig gaat versterken met een andere verdediger. Naar verwachting zet Kieran Trippier binnen 48 uur zijn handtekening onder een contract bij Newcastle. De verdediger van Atlético Madrid hoopt zelf terug te keren naar zijn geboorteland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen