Vitesse en Tannane van elkaar verlost, Nederlandse interesse

7 januari 2022, 19:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse heeft definitief afscheid genomen van Oussama Tannane (27). Het contract van de banneling is ontbonden en de middenvelder is zeer vermoedelijk hard op weg naar Turkije. Toch had de voormalig smaakmaker van de Arnhemmers ook opties in Nederland.

Op het clubkanaal heeft Vitesse vrijdagavond afscheid genomen van Tannane. Door het ontbinden van zijn contract, besparen de Arnhemmers nog een half jaar aan salaris. Door trainer Thomas Letsch werd de spelmaker na een van de vele incidenten afgelopen najaar definitief uit de selectie gezet. Sindsdien trainde hij mee bij het O21-team van Vitesse en uitzicht op een hereniging was er niet meer

Toen de Turkse club Göztepe zich meldde voor Tannane, was een vertrek in deze winter voor alle partijen de beste oplossing. 'Vitesse bedankt Tannane voor zijn bijdrage in het shirt van Vitesse en wenst hem veel succes voor de toekomst', schrijft de club in het statement, waarin de contractontbinding is bevestigd. Vitesse is de club voor wie Tannane de meeste duels in zijn loopbaan speelde.

Lees ook: 'Vitesse-banneling Tannane geniet belangstelling uit Turkije'

Tannane had overigens meer opties dan de laagvlieger in Turkije. De Telegraaf schrijft dat de creatieve voetballer een aantal Nederlandse clubs 'nee' heeft verkocht. Na Saint-Étienne en Las Palmas wordt dit het derde avontuur over de landsgrenzen voor de international van Marokko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen