Totti flirt met 'Inter-target' Dybala: "Ik kom terug uit mijn pensioen"

24 mei 2022, 11:45

Francesco Totti hoopt dat Paulo Dybala na de zomer te zien is in het shirt van AS Roma. De aanvaller is transfervrij nu zijn contract is afgelopen bij Juventus. Naast de Romeinen zouden meerdere clubs achter hem aanzitten, waarbij Internazionale op dit moment het meest concreet lijkt.

Maandagavond stond in in Milaan een galawedstrijd voor het goede doel op het programma. Dybala en Totti waren daar beide bij aanwezig, waarbij de oud-voetballer zich lovend uitliet over de Argentijn. "Als het aan mij lag, zou ik hem de nummer 10 trui geven bij Roma, maar we zullen moeten zien of hij die pakt. Het zou me heel blij hebben gemaakt als ik met hem in een team mocht spelen, dus misschien kom ik wel terug uit mijn pensioen", knipoogt hij in gesprek met Calciomercato.

Dybala speelde zeven seizoenen bij Juventus, maar nu lonkt dus een nieuw avontuur. Volgens La Gazzetta dello Sport kan zijn toekomst in Milaan liggen, waar Inter hem serieus op de korrel heeft. De nummer twee van Italië zou hem zelfs al een contractaanbieding hebben gedaan. Bij de club van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries kan hij zes miljoen euro per jaar verdienen, waar de bonussen nog overheen komen. Dat kan hem nog twee miljoen extra opleveren.

De fans van Inter zien hem graag komen, zo werd maandag duidelijk tijdens de benefietwedstrijd. Supporters hadden een spandoek meegenomen met de duidelijke boodschap: 'Paulo, we verwachten je hier'. Zelf liet de voetballer weten dat hij nog geen beslissing heeft gemaakt over zijn toekomst. "Ik ga eerst op vakantie", aldus de Argentijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen